Piger bordeller i københavn

I København kan du finde en massageklinik, hvor der kun arbejder danske piger. I disse massageklinikker kan du få den typiske GFE (girlfriend experience). Vi er meget begejstede for at have dejlige Amanda, som fast pige i huset igen. TAK for jeres deltagelse i årets julekalender ❤ Og en stor tak til pigerne for at donere de flotte præmier❣️ Ringstedgade 5, Underetagen, København Ø. Nu render jeg ikke rundt og lugter til tranny'er, så det kan jeg ikke sige. Normalt er det mest min aftershave jeg lugter af:) Men jeg er jo en. På vagt i dag, torsdag 21/02, (uge 08). Vi mangler 2 søde, dejlige og stabile piger i vores fantastiske pigeteam. Hvis du har lyst til at være én af dem, så ring til.

Exclusive pigerne har fået hjemmeside. Har kun været der én gang for at besøge Stefanie (hun holdt desværre kort tid efter). Syntes godt om. Velkommen Til (Kbh nv privat lejlighed og vi tager ikke skjult nummer Jeg er en . Hej frække fyr 39 årig superfræk frisk pige /53 med en lækker veltrænet.

På vagt i dag, torsdag 21/02, (uge 08). Vi mangler 2 søde, dejlige og stabile piger i vores fantastiske pigeteam. Hvis du har lyst til at være én af dem, så ring til.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu